Cautare

214 de rezultate pentru "nicolas don" (7.76 secunde)
Liga Drepturilor Omului a intocmit un bilant al primului an de mandat al lui Nicolas Sarkozy si constata ca el a fost marcat in Franta de o democratie "asfixiata", de o "ruptura de drepturile omului" si de o "diplomatie dezinhibata". ... Nici o institutie nu rezista prezidentialismului lui Nicolas Sarkozy.
Comisarii europeni Nicolas Schmit si Elisa Ferreira, in vizita in Romania pentru a lansa programele politicii de coeziune
Neincrezatoare, Diane ezita, spunand ca nu are studii in domeniu, la care i se raspunde Why don't you? Asa ia nastere iconica rubrica din revista, unde va deveni fashion editor ulterior si va fascina cu pictorialele memorabile.
Dar Sarsgaard, care a mai interpretat personaje inspirate din viata reala intr-o serie de filme memorabile, printre care se numara Boys Don't Cry si Shattered Glass, a invatat ca un singur detaliu legat de o persoana poate produce o reactie in lant.
In prezenta ei ma simteam iremediabil un Sancho Panza, in timp ce pe ea o vedeam ca pe un Don Quijote feminin pierzandu-se undeva in zari calare pe un cal de hartie.
Cum te-ai descurcat cu traducerile din Don DeLillo? V.D.N.: Ma bucura mult intrebarea asta. DeLillo e un autor care m-a marcat.
Intr-o seara, la sfarsitul lunii februarie 1989, in orasul Rostov pe Don, Liudmila Iansina se uita la televizor cand a auzit tipetele ingrozite ale fiicei ei mai mici, care dormea in camera de alaturi.
- La Rostov pe Don, in luna mai 1989 doi soldati se intorceau la unitatea lor de transmisiuni, care se afla in afara orasului, intre cimitirul de nord si o groapa de gunoi dezafectata.
- Tot in iulie 1989, intr-o seara, la ora 21.00, o femeie pe nume Natalia Vladimirovna, din cartierul Cicalov a orasului Rostov pe Don, a remarcat o lumina puternica, verde, pe cer, in forma de palnie, mai larga sus si mai ingusta jos, care raspandea o lumina spre sol.
(...) Intre timp am fost contactat de Don Peterson, reprezentantul nostru la OOAMA (centrul tehnic), care mi-a spus ca incidentul a fost raportat ca fiind un eveniment OZN, intrucat un OZN a fost vazut de unii militari deasupra Facilitatii de Control al Lansarilor, concomitent cu deconectarea de la centrul Echo".
Don't worry, be happy Tsakiris credea ca o multime de oameni nu-si dau seama ca materialismul in stiinta reflecta de fapt materialismul din cultura noastra, o societate ilustrata, de pilda, prin afirmatia pe care a facut-o, la un moment dat, George Bush:
CELE MAI BUNE DOVEZI DISPONIBILE si finalizat in decembrie 1995 - a fost elaborat de Don Berliner, un jurnalist de aviatie si vechi ufolog.
Intr-un alt dosar - ca raspuns la o intrebare ridicata in parlament din partea deputatului laburist din circumscriptia Don Valley, Martin Redmond - un capitan al RAF a colectat informatii despre rapoartele OZN primite de personalul de aparare aeriana pe o perioada de 30 de ani, incheiata in 1996.
Cine credeti ca s-a pus in calea buldozerelor, ca un adevarat Don Quijote, cu propria masina, incasand chiar si o amenda?
Putem aminti de interesul cu care Daniel Don a vorbit despre plusvaloarea care o aduce acest proiect pentru societatea din Cluj si de protocolul de colaborare care a fost semnat de catre acesta si presedintele companiei Global Comercium, gest care subliniaza parteneriatul inceput intre cele doua institutii in cu scopul de a venii in ajutorul populatiei aflate in cautarea unui loc de munca de pe raza intregului judet.
Senatorul Ovidiu Liviu DONȚU a sustinut o declaratie politica cu titlul: "Legea este rațiunea eliberata de pasiune" (Aristotel), pe care o puteti citi in continuare.
Asezata in fata unei inchizitii de barbati, care mai de care mai viril in intrebari, toti facand pe desteptii (unul a sustinut un discurs lung si cand a terminat discursul a mai tinut o cuvantare de intrebari), am avut emotii, iar Don Quijote din mine era cat pe ce sa sara in televizor s-o protejeze.
Potrivit directorului general al CN APMC, Mircea Banias, discutiile cu delegatia rusa, din Portul Rostov pe Don, s-au referit la transportul de containere.
Directorul Agentiei Ju­detene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Cluj, Daniel Don, a declarat ca "Ursus are in prezent sediul social in Bucuresti.
Ultràchic a primit, in 2015, premiul special din partea Russian Buyers Union la Contemporary Fashion Award in cadrul WHITE Trade Show din Milan, premiul special WEEKEND MODA Boutique inRostov pe Don, Russia, Tao Awards - Taormina, iar in 2016, a fost inclus de juriul format din Milano Unica, The Woolmark Company si Vogue Italia, in primii 10 designeri, pentru creativitatea si calitatea extraordinara a colecțiilor.
google-analytics.com